Slut med kløe og irritation!

Februar favoritter

20150225_154605

I løber af februar, har det været en række produkter, som jeg har brugt konstant.

Maybeline Illegal Length mascara: er en mascara jeg har brugt næsten alle dage i februar, og den har fungeret rigtig godt, med en lang og adskilt børste.

Beauty Pacifique Enriched Moisturizing Creme Dry Skin: har jeg brugt både dag og nat, og det tyder på at den har virket efter hensigten, for den er næsten for meget til at bruge om dagen lige pt. Hvilket jo er fantastisk!

DO2 krystal deodoranten: har jeg som sagt næsten lige købt, men den har været i brug lige siden, og jeg er virkelig glad for den! Jeg er imponeret over, hvordan et så naturligt produkt, rent faktisk kan virke.

Smith’s Menthol and Eucalyptus Balm: har jeg brugt som læbepomade, hver eneste aften inden jeg har lagt mig til at sove, og hver eneste morgen inden jeg er gået ud af døren. Jeg havde den tidligere mistænkt for at få mine læber til at skalle af, men jeg har sidenhen konkluderet, at det var et andet læbeprodukt. Den er lavet til, at være kølende og helende på irriteret hud, og den er bare super.

Rigtig god aften til jer alle! <3

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med kløe og irritation!