Tømt # 2

September favoritter

20140923_135758
Nu er størstedelen af September gået, og tiden er kommet til, at vise jer lidt favoritter for denne måned.

Elisabeth Arden Eight Hour: er et produkt jeg altid har her hjemme, da jeg bruger den meget som læbepomade. Eight Hour findes i mange former og emballager, men indeholder samme produkt. Den er fantastisk til tørre læber, eller meget tørre pletter på huden.

Gun-Britt Styling Spray Soft: er også under mit indlæg Tømt # 2. Skøn hårlak, som opfylder alle mine strenge krav til en hårspray. Den kan redes ud igen, dufter mildt og giver ikke håret en alt for skinnende overflade.

BodyNordic Face & Body Oil: er for mig et nyt produkt. Trods det har den ikke fået lov til at stå stille. Jeg bruger den til flere ting; smøre kroppen ind i, smøre neglebåndende, smøre ansigtet, samt som makeup fjerner. Den efterlader huden og vipperne fantastisk blød og velplejet. Jeg er bestemt fan! (hvem elsker ikke multi-produkter??).

Dermalogica Intensive Moisture Balance: er fast inventar i mit badeværelsesskab. Det er en ansigtscreme beregnet til tør hud. Den kan bruges i hele ansigtet, selv omkring øjnene, og kan bruges både morgen og aften. Meget plejende og nærende, men en lækkert konsistens uden at klistre.

Eucerin Anti-transpirant deodorant: er en meget effektiv deodorant, som beskytter mod sved og svedlugt under armene, hvilket det klarer til ug! Den holder endda overraskende godt til sport også! Jeg er dybt imponeret, især fordi prisen kun var 65 kr på Apoteket.

Hvilke produkter er jeres September favoritter?

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømt # 2