OPI "Dim Sum Plum"

BodyNordic produkter

picasabackground-002

Det er ingen hemmelighed, at jeg er VILD med produkter, der indeholder gode olier. Hvilket også forklarer valget, af de fleste produkter set ovenfor. Disse produkter indeholder Arganolie fra Marokko.

Argan Oil: “Den gyldne arganolie udvindes af frugterne fra argantræet, der vokser i det sydlige Marokko. Olien er sjælden, meget værdifuld og kaldes derfor også for det marokkanske guld”.

For et par dage siden, bestilte jeg en række produkter fra danske BODYNORDIC.
Jeg har tidligere kun prøvet deres Argan Oil Shower Cream, hvor jeg til gengæld blev solgt på stedet. (Købt hos Romulus i Skallerup klit). Den har en lækker blød cremet konsistent, hvor man tydeligt kan mærke, at huden bliver fugtet allerede inde i badet. Den kan anvendes i både karbad og brusebad. Duften er skøn og mild, der giver en følelse af velvære / wellness der hjemme. Den er beregnet til normal til tør hud, og indeholder ikke kunstig tilsat parfume.
Denne gang bestilte jeg produkterne direkte på deres hjemmeside, og har nu modtaget produkterne, allerede et par dage efter.
Jeg glæder mig til at få afprøvet produkterne, men indtil videre er jeg vild med priserne.

Har i prøvet nogen af deres produkter? Eller hvilke produkter er jeres favoritter?

Håber alle har en skøn tirsdag 🙂

buch

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI "Dim Sum Plum"