Essie "pansy"

Tømt # 1

tømt 1

Det en god følelse, at tømme et helt produkt. Så får man ligesom fuld valuta for pengene 🙂

Dermalogica ultra calming cleanser 250 ml:
Gele/creme konsistens rens, som er beregnet til sart/sensibel hud, og kan bruges som makeup fjerner, både med og uden vand.
I starten var jeg rigtig glad for den, pga. de mange funktioner og den lækre konsistens. Men da min hud BÅDE er sensibel og meget tør, syntes jeg efter et stykke tid, at den virkede for udtørrende på min hud, og jeg måtte sande, at jeg ikke kan springe over hvor gærdet er lavest. Så derfor bruger jeg nu Dermalogica Essential cleansing solution, som er meget bedre til tør hud. Kan købes hos Dermalogica forhandlere. 50 ml 99 kr. 250 ml 270 kr. 500 ml 390 kr.

Cutex Strengthening nail polish remover:
Hurtig og effektiv neglelakfjerner, som indeholder B5 vitamin for at pleje neglene.
Jeg har hovedsagelig brugt den på tæerne, da jeg bruger en acetone fri neglelakfjerner til hænderne, for at undgå knækkende og flossede negle. Købt i føtex til 25 kr.

Tresemme instant refresh dry shampoo:
Hvad skulle man gøre uden tørshampoo? Jeg har efterhånden haft denne af flere omgange, efter at en veninde anbefalede den til mig. Den klarer jobbet perfekt, og giver god volume, så jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg har altid fundet den på tilbud i enten Matas eller Føtex, men normalprisen er 90 kr.

Argan Oil shower cream fra BodyNordic:
Lækker cremet shower cream. Jeg er vild med både duft, konsistens og virkning, og har derfor også lige bestilt endnu et eksemplar. Super pris, for et skønt produkt. Kan klart anbefales.  Kan købes på Matas’ hjemmeside, BodyNordic’s hjemmeside til 59 kr.

Gun-Britt Styling spray soft:
Når først jeg er blevet rigtig glad for et produkt, så vender jeg ofte tilbage til det af flere omgange. Og denne hårlak er ingen undtagelse. Den er nemt at benytte, og det største bonus, er at du nemt kan rede håret ud igen efterfølgende. Duften er mild, og dufter ikke af sukker og lagkage, hvilket passer mig rigtig fint 🙂 Kan købes i Matas, Magasin og Salling til 129 kr. Har dog ofte set den på tilbud, så hold øje!

Dermalogica soothing eye make-up remover:
Er en fantastisk makeup fjerner, der klarer jobbet lige efter bogen. Den kan sagtens bruges til sarte øjne og med kontaktlinser. Dog ikke til vandfast makeup (det bruger jeg heller aldrig). Konsistensen er gele og gennemsigtig. Jeg plejer at bruge den på en våd vatrondel. Den koster 280 kr hos Dermalogica forhandlere.

Dermalogica exfoliating body scrub:
Denne scrub er jeg desværre lidt skuffet over. Ingen tvivl om, at den virker i forhold til, at fjerne de døde hudceller, men huden føles ikke specielt plejet bag efter, ligesom jeg ofte oplever med salt bodyscrubs, hvilket er en skam. Kan købes ved Dermalogica forhandlere til 295 kr.

Får i også tømt nogle produkter?

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie "pansy"