Eksfoliering

Tømt # 2

Først og fremmest undskyld stilheden her på bloggen, den seneste tid. Jeg er startet på nyt studie, så tiden er fløjet af sted, uden at jeg har kunnet følge med.

20140923_140042

Nu har jeg igen nået bundet i nogle skønne produkter, denne gang 2 ansigts produkter og 2 hårprodukter:

Dermalogica ultracalming cleanser 50 ml: Har jeg været virkelig glad for på rejser, eller andre steder, hvor størrelsen er en fordel. Jeg har tidligere brugt den rigtig meget, da den er beregnet til sart hud, og derfor også virker beroligende. Den er super god til at fjerne øjenmakeup (dog ikke vandfast) uden at irritere øjnene. Når man renser ansigtet i den, kan man enten skylle den af med vand, eller ganske enkelt tørre den af med kleenex eller vatrondeller, hvilket jeg er meget tilhænger af. Det eneste minus ved den er, at jeg har tendens til meget tør hud, og derfor er skiftet over til Dermalogica Essential cleansing solution i stedet. Konsistensen er en (lækker) gele-creme.

Dermalogica Intensive moisture balance 100 ml: er efterhånden blevet et must have for mig, og har været fast inventar i efterhånden et par år. Det er en 24 timers creme, som er særligt beregnet til tør hud. Konsistensen er lækkert cremet, men ikke for tyk, (om vinteren kan jeg dog godt finde på at supplere op med en olie eller mere fyldig creme). Cremen må gerne bruges ved øjnene, hvilket er et stort plus for mig.

Gun-Britt styling spray soft 220 ml: er en hårlak, som jeg har tømt mange af! Duften er meget mild (næsten ikke eksisterende), fantastisk hold på håret, og så er det alt afgørende for mig, at den er nem at rede ud af håret igen.

Macadamia healing oil treatment 125 ml: er en usædvanlig drøj hår olie, som jeg har haft i omkring et år nu. Det er første gang, jeg har købt den, og jeg er ovenud tilfreds med den! Jeg bruger den et par gange om ugen i vådt eller tørt hår, for at give pleje til de meget slidte spidser (som burde have været klippet for længst). Duften er skøn, mild og naturlig, og jeg har mærket en klar forbedring på mit hår.

Tip! Hvis man er vild med et produkt, kan det oftest godt betale sig i lægden, at købe de store størrelser 🙂

Håber i fandt indlægget interessant!

Dejligt onsdag til alle!

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksfoliering