Tømt # 4

Slut med kløe og irritation!

20150220_153345

Efter en længere periode med tør og kløende hud i armhulen, havde jeg i fredags fået nok, og rendte derfor ind i Matas og købte denne deodorant. Jeg har aldrig før prøvet den, men jeg kunne huske, at vi havde mange kunder, som var virkelig glad for den, da jeg arbejdere i Matas.
Det er en krystal deodorant, som skal fugtes under vandhanen inden brug.
Deodoranten er svanemærket, og selvom dette ikke rigtig betyder noget for mig, så er det vigtigt at den er parfume og alkohol fri.
Nu har jeg så haft muligheden for at bruge den i et par dage, og jeg må sige, at jeg er godt tilfreds. Den kløer ikke og irritere ikke min hud. Min umiddelbare tanke er, at den selvfølgelig ikke er antiperspirant, men når det så er sagt, så fungere den glimrende, og jeg er som sagt rigtig godt tilfreds.

Dette betyder også at ALLE mine andre deodoranter må droppes, da ingen af dem tilsyneladende vil lade være med at irritere min hud. På billedet herunder ses alle de andre deo’er, som jeg desværre ikke har fået brugt færdig.

20150220_153154

Rigtig god mandag til jer alle.

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømt # 4