Tømt # Mascara

Tømt # 4

20150209_085947

Jeg beklager mange gange mit fravær her på bloggen på det sidste. Så nu er det vidst tid til, at komme op på hesten igen.
Her kan i se de produkter jeg har tømt inden for den seneste tid.

BodyNordic Face & Body Oil: Indeholder Jojoba olie, Sesam olie og vitamin E. Denne olie er et mirakel produkt, og jeg savner den allerede. Den har fungeret som kropsolie, ansigtsolie, negleolie, hårolie og makeup fjerner, og den lever fuldt ud op til mine forventninger. Olien er parfume fri, og virker perfekt på min meget hud, som ellers er både tør og sart. Der er altså kun ros herfra <3

BodyNordic Argan Oil Moroccan Gold Body Cream: Er en lækker cremet creme til kroppen, som er blød og behagelig at påføre, og samtidig trækker forholdsvis hurtigt ind i huden. Cremen er også uden kunstig parfume, og har fungeret til UG for både min kæreste og jeg.

Milton Brown Vitalising vitamin A,B+C Bath and shower 100 ml: Er en shower gel, som trods den lille størrelse har være meget drøj i brug. Den har fungt mig trofast, når jeg har været i udlandet, eller andre steder, hvor det er praktisk at pakke små størrelser. Jeg er vild med duften, som er mild og derfor kan den fungere som unisex produkt. De punkter ved denne shower gel, som ikke vinder min begejstring, er at den indeholder en hel del denatureret alkohol og kunstig parfume, hvilket jeg gerne vil undgå, så kan holde min krop fri for tør hud og eksem. Det er derfor blandede følelser jeg har for dette produkt.

The Body Shop Ginger Anti-Dandruff Shampoo 250 ml: Er en shampoo som indeholder ingefær, og virker på tør, kløende eller irriteret hovedbund. Jeg har været rigtig glad for den, da den har fjernet kløen i min hovedbund og tør hud. Den har holdt i utrolig lang tid (men jeg bruger den selvfølgelig også kun en gang om ugen). Desværre virkede den ikke helt optimalt her til sidst, men mit hår har også en tendens til, at blive “imun” overfor nogle produkter. Jeg kan sagtens anbefale denne shampoo, men vil nok holde pause med den ind imellem. Min far bruger den også, og er godt tilfreds med resultatet 🙂

20150209_085957

Har i nogen anbefalinger af produkter, som er perfekt til sart hud og hovedbund?

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømt # Mascara