Nyeste køb

“Fiks din ødelagte makeup”

saadan-fikser-du-din-oedelagte-oejenskygge

(Jeg undre mig i forvejen over, hvorfor der stadig den dag i dag, bliver tilsat alkohol i så mange hudpleje og makeup produkter).

Lige for tiden florere der tips på nettet til, hvordan man kan fikse sin ødelagte pudder eller øjenskygge, efter en tur på fx gulvet. Tipsene indebærer, at man tilsætter alkohol eller husholdningssprit i makeuppen.

Som udgangspunkt kan jeg godt se det smarte i disse tricks – at man undgår et svinderi uden lige, når man skal bruge produktet, eller at man må ende med at smide sin makeup ud.

Dog må jeg sige, at jeg forholder mig meget kritisk til denne metode, da den som sagt indebærer enten alkohol eller husholdningssprit (same same). Og hvis der er noget jeg absolut ikke vil have i mine produkter, så er det disse to ingredienser, da de på ingen måde virker positivt på huden.
Så hvis du fx døjer med enten; pigmentforandringer, hudorme, bumser, sensibel hud, rød/irriteret hud, tør hud/dehydreret hud eller andre former for ubalancer i huden, er det en god ide at tjekke ingredienserne i de produkter du bruger.
Led efter betegnelserne som glycerin, alkohol, denat. alkohol eller denatureret alkohol.

Så desværre kan jeg ikke anbefale jer denne metode, med mindre det en dag involvere andre ingredienser.

Kort sagt, vil jeg hellere leve med ødelagt makeup, end med ødelagt hud.

Her kan i se det “trick” jeg skriver om:
www.dagens.dk/sundhed/hj%C3%A6lp-jeg-tabte-min-makeup-hvad-nu

God onsdag til jer alle 🙂

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyeste køb