September favoritter

Favorite Nudes

20141006_141322

Noget af det jeg syntes er flottest, er naturlig skønhed! Og hvem vil ikke gerne være naturlig køn?

Her kan i se nogle af mine favorit makeup produkter, til når jeg bare skal “shines op”.

W7 IN THE BUFF “Natural nudes“, er en øjenskygge palette med brunlige farver, som kan bruges både til hverdag og til fest. Farverne er næsten identiske med dem i Urban Decays Naked palette 2, men den fra W7 koster kun 50 kr i Normal butikkerne, og den fra Urban Decay koster flere hundrede kroner. Udover den gode pris, er holdbarheden heller ikke til at klage over.

De 2 læbestifter fra Tromborg, passer perfekt til alle anledninger, i farverne “pollux” og “ketu“. Ketu er mørkest i farven og er helt uden glimmer, hvor pollux er lysere med en smule shine i.

Mineral øjenskyggepaletten fra Youngblood “shanghai nights”, er et lidt dyrere alternativ inden for nude øjenskygger. Farverne er super fine og helt matte uden glimmer i. (desværre tabte jeg den på gulvet, og den beige farvede gik lidt i stykker). skønne øjenskygger og flot emballage.

Jeg har længe været fan af denne lip gloss fra Lancome i farven “208”. Den giver shine og glimmer til læberne uden at farve.

Rouge fra Jane Iredale i “copper wind”, er en genial naturlig rouge farve, som alle kan bruge, uanset hudfarve eller tone. Desuden er den genial til hverdags brug, så man får lidt kulør på kinderne, uden at se malet ud.

Nyeste medlem af mine læbestifter, er “Angel” fra Mac. Denne læbestift har god holdbarhed, enkelt design, mellemklasses pris og en flot mat farve. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber produkter fra Mac.

Hvilke Nude produkter er jeres favoritter?

Nu vil jeg krybe ind under dynen, i håb om at få varmen, og undgå en mulig forkølelse eller sygdom.

Rigtig god dag til jer alle 🙂

buch

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September favoritter