Contour makeup!

Mascara Jagt

samsung billeder 735 samsung billeder 2 011 samsung billeder 2 010

Som en sand beauty elsker, er jeg konstant på jagt efter den perfekte mascara, og jeg er efterhånden endt op med Helena Rubinsteins Lash Queen rigtig RIGTIG mange gange, da den opfylder mine krav om både længde og fylde. (Jeg har egentlig fine vipper af natur, men bruger især mascara til fylde, og til at indramme øjet).

Jeg har tidligere prøvet billigere alternativer, men er endnu ikke blevet virkelig glad for nogen af dem, hovedsageligt fordi jeg synes de ender med at drysse, og sidde under øjnene.

Jeg har også prøvet at kombinere flere forskellige mascara, som jeg i perioder egentlig har været glad for, men når alt kommer til alt, kan jeg godt lide at det er nemt 🙂

TIP! Tør enden af mascarabørsten af i fx en vatrondel, så den “klat” der sidder for enden (og allerede er blevet iltet) ikke kommer ned til resten af mascaraen igen. På den måde, undgår du at den bliver tør før tid 😉

Hvilken mascara er jeres favorit?

Håber alle har haft en skøn weekend!

Buch <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Contour makeup!