OPI meep-meep-meep

Nyeste køb

20141024_115810

Her ser i mine nyeste køb!

MAC lip pencil “Dervish”. Det var egentlig min mening at købe “Whirl”, men da jeg så den på min hud, så den meget brun ud, hvilket jeg ikke er særlig vild med. Men denne “Dervish” mindede meget om den, bare i mere rødlig undertone, så derfor blev det denne.

Essie neglelak “325 / i pink i can”: Jeg købte denne neglelak i håb om, at den er dækkende. Jeg har efterhånden (desværre) købt mange neglelakker, som jeg troede var heldækkende, men som mest af alt endte ud med at være Manicure-gennemsigtig = stor skuffelse hver gang. Denne neglelak fra Essie støtter en virkelig godt formål! Man støtter nemlig kampen mod brystkræft.

Aussie 3 Minute Miracle “Reconstructor”: er en fantastisk hårkur, som jeg har haft gentagende gange. Denne gang er det dog længe siden, da jeg har brugt Kerastase, Macadamia og Tigi Bed Head. Det er en fantastisk hårkur, og især til prisen. Den virker hurtigt og effektivt, hvilket jeg elsker! Og da den så var sat ned til kun 40 kr i Matas, var jeg “nødsaget” til at købe den. Matas har åbenbart valgt, at lade Aussie udgå fra deres sortiment fremover.

Rigtig god Mandag aften til alle derude! 🙂

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI meep-meep-meep