Februar favoritter

Minimering af læbeprodukter

20150227_113044

I dag var det vist tid til at få ryddet op i min taske. Jeg har igennem en periode, taget flere og flere læbeprodukter med mig på vej ud af døren, men nu er pladsen flydt og mine “hverdags” læbeprodukter må minimeres.

Mentholatum lipbalm SPF 6: er en skøn og billig læbebalsam, som jeg har brugt igennem flere år.  Jeg er vild med at der er solfaktor i, selvom det kun er faktor 6 – kunne godt have tænkt mig at det var mere. Men noget af det vigtigste for mig, så er det den eneste læbepomade min kæreste gider at bruge.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream – Lip Protectant Stick SPF 15: er en læbepomade jeg også har brugt igennem flere år, men den koster dog væsentlig mere end Mentholatum. Jeg er vild med at den indeholder solfaktor 15, men er ikke speciel vild med duften af den. Den føles godt plejene, men jeg får desværre brugt den meget hurtigt, hvilket gør at den nok er noget for dyr i længden for mig.

Jane Iredale Lip Drink SPF 15: dufter mildt, og modsat de to produkter nævnt ovenfor, får den ikke læberne til at skinne. Bruger man dog meget af den på én gang, kan den gøre læberne en smule hvide. Den føles godt på læberne og trænger hurtigt ind. Og så er det selvfølgelig et stort plus for mig, at den er uparfumeret, naturlig og indholder SPF 15. Der er bestemt kun ros herfra!

Tromborg Lipgloss nr. 3: er en skøn og naturlig lipgloss, som giver glans og indholder en smule glimmer. Den passer til enhver lejlighed, og kan sagtens bruges i hverdagen.

Jane Iredale “Cosmo”: er en af mine absolut favoritter, når det handler om at få kulør på læberne. Farven er super flot er kan bruges hele året rundt, og jeg føler faktisk også at jeg kan bruge den til alt slags øjenmakeup. Det er min klare favorit inden for lipgloss’er.

Lancome Lipgloss nr. 208: har jeg efterhånden haft i flere år, uden at præstere at slide den op. Hvis jeg ikke ved, hvad for et læbeprodukt jeg vil bruge, så ryger denne på læberne og med i tasken. Den giver meget shine og indeholder en del (men meget små stykker) glimmer, og det fungere glimrende! Jeg har endnu ikke fundet en lipgloss, som har mindet om den “farve”, så jeg kan kun håbe på, at den ikke er udgået, når jeg end gang vil købe en ny.

Camex Moisturising Lip Balm: er det nyeste medlem i denne samling. Jeg har en eller anden svaghed for læbeprodukter, og jeg købte derfor denne, da mange havde anbefalet den. Prisen er ikke til at brokke sig over, men når det så er sagt, så deler jeg åbenbart ikke helt mening, med så mange andre. Jeg føler at den lugter mærkeligt – meget patroleums agtigt, og det får mig til at tro at den indeholder patroleum og muligvis også vaseline. Hvis jeg nogensiden får den brugt op, så tvivler jeg på at jeg køber den igen.

20150227_113306

Følgende læbeprodukter ryger tilbage i tasken:
Mentholatum, Elizabeth Arden (snart tømt) og Tromborgs lipgloss.

Rigtig god fredag og weekend til jer alle!

buch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar favoritter